Tjernobylbarnen på Sjöholmen

Texas

2018: Onsdag 8 Augusti kl 18.00 är det åter dags att få träffa Ove Claesson och bjuda barnen på en mc-tur.
Kom i god tid och glöm inte att ta med en extrahjälm.
Efter turen äter vi hamburgare med barnen och vi får lyssna på Ove och barnen. Det är också insamling till Tjernobylbarnens Oas.

(Om du hört något annat datum så är det fel)

IMG_0679

Äntligen är säsongen igång!

f067aa65c6e824d0e490bd140e4f41b73ee5b54ab9521caf969b9f97b4a380c2_full

Nu har vi åter kommit igång med våra onsdagskörningar.
Ikväll var vi på motorträffen i Åminne. Solsken och fullt med trevligt folk.
Om du bor i närheten och vill ut och åka så är du välkommen till värdshuset på onsdagar kl 18. Var tankad och ha kontanter med dig, de flesta fik tar kort men man kan inte vara helt säker.

Pontus J Back

Pontus
Pontus J. Back växte upp i ett bra hem med mamma och pappa. Vid fyra års ålder fick han höra en hemlighet av sin kusin och det var att mamma och pappa inte var hans riktiga mamma och pappa. Pontus var adopterad.
Att försöka förstå detta som ett litet barn och samtidigt hålla det hemligt gjorde honom vilsen och han började grubbla över vem han egentligen är och vad det är för mening med livet. Vad händer då vi dör? Samtidigt började han spela gitarr och hade en dröm; att bli rockstjärna. Blandningen av ångesten, oron och drömmen om att bli en rockare bidrog till att Pontus började dricka alkohol vid 12 års ålder.
Året var 1995 då Pontus åkte till London där han träffade Micky Moody från Whitesnake. De blev goda vänner och arbetade tillsammans och på detta sätt kom han in bland kända och icke kända London musiker. Han turnerade med olika musiker mellan 1995 och 2006. Förutom Micky Moody spelade Pontus med olika medlemmar från band som Status Quo, Lynyrd Skynyrd, Molly Hatchet och Cinderella.
Under alla dessa år eskalerade hans drickande och även drogerna blev vardag. I slutet av 2006 gav hans kropp upp och i början av 2007 togs han in på sjukhus. Det fanns inget hopp om att han skulle överleva skadorna som alkoholen och drogerna hade åsamkat hans kropp. Lever och njurar var slagna ur funktion och han var helt gul.
En natt får Pontus möta Jesus och den natten förvandlas allt.
Under de senaste åtta åren har Pontus åkt runt om i världen och berättat om sitt liv. Han rockar fortfarande men budskapet är annorlunda. – Det är ett budskap om evigheten. Man behöver inte vara rädd för att dö om man vandrar med Jesus, uttrycker sig Pontus. – Endast genom tron på Jesus och av nåd får vi evigt liv och detta gäller alla fortsätter han.

I sommar är det Sverige som gäller och Pontus med band besöker Rydaholms Bike Meet….

Musik 2016

Vi är mycket glada att kunna presentera årets musik.
Det blir en finne men absolut ingen tango. Pontus J. Back spelar med sitt band.
Han har tidigare spelat med flera stora världsartister på stora scener och i år så passar det äntligen in med Rydaholm i hans turnéschema.

Program från scenen på Rydaholm Bike Meet.

Nu börjar vi att få klarhet i programmet under kvällen 4 juni. Rydaholm Bike Meet har som förut glädjen att kunna bjuda på skön musik från vår utomhusscen. Tillsammans med dig så hoppas vi på en riktigt trevlig kväll på Sjöholmen.

bandet3

Jakob Bäckrud, Edvin Greneskog och Sabina Scott håller igång på scenen.
Dessa får du inte missa.
Gruppen kommer från Rydaholm/Horda och kommer inte att göra någon besviken.

Mellan deras musik så kommer Erling Wennerlund att berätta om vår insamling till Tjernobylbarnens Oas.

Bikerpastor Rolf Gard (HD Road King), känd som fd rydaholmare kommer att dela några kloka tankar.

IMG_5667

Vi säljer lotter under kvällen där alla pengar går till Tjernobylbarnens Oas. När alla lotter är sålda så drar vi vinnare av de bil/mc-vårdsväskor som skänts av Smartab_logo.

Fler utställare klara

Nu fyller det på inför Rydaholm Bike Meet 4 juni 2014.

Som vanligt kommer vi att ha inbjudna utställare som du kan snacka med.

Motorima och Calles Chopperdelar är två utställare som varit med från vårt första Rydaholm Bike Meet. Vi är glada att de återkommer även i år!

 

Smartab besöker oss för tredje gången. Passa på att prata rengöringsmedel med Emil och köp en lott i vårt lotteri så att du har chans att vinna en väska med putsmedel.